Garantie

Autobedrijf Boek biedt de occasions aan voor “meeneemprijzen”.  Al onze auto’s zijn zorgvuldig geïnspecteerd en voldoen aan de hoge kwaliteitsnormen van Autobedrijf Boek. Bij de aankoop van een auto kunt u, naast onze zeer voordelige meeneemprijzen, ook kiezen voor een aanvullend garantie/afleverpakket. Daarmee kiest u voor nog meer zekerheid voor uw zojuist aangeschafte auto. Bij Autobedrijf Boek kunt u kiezen uit verschillende afleverpakketten ook met BOVAG garantie tegen een geringe meerprijs.

Mocht u van ver komen en de ontstane mankementen binnen de garantie periode liever door uw eigen garage in de buurt laten verhelpen? Wellicht biedt de garantie van Autotrust dan een goed alternatief voor de BOVAG garantie. De zekerheid van een degelijke garantie op uw aangeschafte occasion en het gemak dat uw bij onverhoopte mankementen bij uw eigen vertrouwde garage terecht kan.  Autotrust garantie kan in combinatie met standaard afleverpakket á 395 euro worden afgesloten. De kosten van de Autotrust garantie zijn afhankelijk van de garantie vorm en het merk/type auto. Mocht u interesse hebben in een garantie van Autotrust dan kunt u dat aan ons kenbaar maken tijdens uw bezoek. De meerprijs kunnen wij voor u berekenen.

Mocht u op voorhand meer informatie willen omtrent de garantievormen en de bijbehorende dekkingen van Autotrust klik hier.