Over ons

De naam van ons bedrijf is al ruim 70 jaar een begrip bij kopers en gebruikers van personenauto’s en bedrijfswagens. Al een aantal generaties lang staat de naam Boek garant voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service.

Bedrijfspand
Als middelgroot autobedrijf werken wij sinds enkele jaren vanuit een nieuw bedrijfspand aan de Van Camminghaweg in Arum. Hier vindt u een meer dan moderne werkplaats, een schadeafdeling en natuurlijk het visitekaartje van ons bedrijf…. de showroom. Er staat een permanente voorraad van circa 50 personenauto’s (waaronder stationwagens en MPV’s) en 15 bedrijfswagens. Dat dit jonge en betrouwbare occasions zijn, hoeven we u er vast niet bij te vertellen!

Vakbekwaam
Dat wij ons een vakbekwaam autobedrijf mogen noemen, blijkt wel uit het feit dat we gecertificeerd zijn door BOVAG, RDW en STEK (voor aircosystemen). Onze monteurs worden steeds bijgeschoold in de nieuwste technieken zodat u er op kunt vertrouwen dat uw wagen op een vakbekwame en betrouwbare wijze wordt onderhouden of gerepareerd.

Tevreden klanten
Boek mag je dus gerust een flexibel en dynamisch autobedrijf noemen dat altijd “met zijn tijd meegaat”. Hiermee streven we ernaar om u als een tevreden klant te krijgen en te houden!
Komt u daarom gerust eens bij ons langs en overtuig uzelf van de vele mogelijkheden van Boek Autobedrijf. Wellicht behoort u dan binnenkort ook tot deze groep!

foto