Werkplaats & onderhoud

Draag zorg voor uw auto. Laat uw auto onderhouden bij Autobedrijf Boek, zo blijft hij in topconditie. Bovendien zorgt een afgestempeld onderhoudsboekje meteen ook voor een optimale herverkoopwaarde.

Autobedrijf Boek voert onderhoud uit aan alle merken personenauto’s en bedrijfswagens. Daarnaast hebben een specialisatie in Audi, BMW, Ford en Volkswagen.

Zorg ervoor dat uw auto het juiste onderhoud krijgt in overeenstemming met zijn ouderdom en de afgelegde kilometers. Autobedrijf Boek heeft goed opgeleide monteurs, die regelmatig herscholing krijgen om de huidige techniek te kunnen bijhouden. Daarnaast gebruiken wij originele onderdelen bij jonge auto’s en betrouwbare duurzame Bosch onderdelen bij auto’s die al buiten de fabrieksgarantie vallen! Bij Autobedrijf Boek gewaarborgde reparaties tegen een aanvaardbare prijs.
Wij zijn in staat om u vooraf een gedetailleerde prijsopgave mede te delen wanneer uw auto voor onderhoud moet. In feite komt het erop neer dat uw auto slechts één keer per jaar voor onderhoud moet, tenzij u meer dan 20.000 km per jaar aflegt. Onderhoud is van zeer groot belang voor behoud van uw veiligheid en de betrouwbaarheid van uw auto.

apk